Etusivu > Blogi > Esittelyssä Anna von Wendt

Esittelyssä Anna von Wendt

Kirjoittanut admin (07.10.2011)

Tällä kertaa esittelyssä Anna von Wendt, joka nähdään tänä viikonloppuna Tallinna Horse Show:ssa ja muutaman viikon päästä Helsinki International Horse Show:ssa.

_MG_42851.jpg

Missä asut?
Olen syntynyt 1985 Kangasalla mutta asunut koko ikäni Björkbodassa Kemiönsaarella. Ammatiltani olen maanviljelijä ja opiskelen kauppatieteitä Åbo Akademissa. Talveksi menen treenaamaan Saksaan Jonny Hilberathin luo.


Milloin aloitit ratsastuksen?
Olen ratsastanut pienestä pitäen, koska vanhemmillani oli hevosia ja pieni talli. Kaikki perheessäni harrastivat ratsastusta.

Minulla on tällä hetkellä neljä hevosta ja omistan puolet varsasta.

Denzel on tämänhetkinen ykköshevoseni. Se on 2002 syntynyt hannoverruuna ja kilpailee Inter I -tasolla. Tavoitteemme on ensi kaudella päästä kilpailemaan GP-luokissa.

Igrek on ukrainalainen ruuna ja syntynyt 2005. Se on kilpaillut Helppoa A:ta ja nuorten hevosten luokkia. Tavoitteemme on ensi kaudella Va B ja 7-vuotiaiden hevosten luokat.

Wildberry on 2004 syntynyt hannoverruuna. Olemme kilpailleet He A:ta ja tavoitteena on ensi kaudella Va B ja Va A.

Almaz on ukrainalainen ori, syntynyt 1998 ja minun eläkkeellä oleva GP-ratsuni, joka loukkaantumisen vuoksi joutui lopettamaan aktiivikilpauransa.

Mitkä ovat tärkeimmät saavutuksesi kouluratsastajana?
Nuorten SM-pronssia 2006, pronssia pikku-SM 2011 ja Tapiola Small Tour -finaalipaikat 2007, 2008 ja 2011.


Entä mitkä ovat tärkeimmät tavoitteesi?
GP-tasolle nouseminen ja sen jälkeen kansainvälinen kilpaileminen arvokilpailuja kohti.


Millä mielellä olet lähdössä Tallinnaan?
Tallinna ja HIHS ovat oikeastaan kauden päätavoitteet. Minua jännittää jonkin verran, sillä tämä on Denzelille ensimmäinen kansainvälinen kilpailu. Lisäksi Denzel voi olla hieman arvaamaton, etenkin tuollaisissa isoissa halleissa, joissa on paljon ihmisiä – sellaisia tilanteita kun ei voi juuri harjoitella kotona. Muuten Denzel on ollut hyvä, olen harjoitellut jonkin verran piruetteja viime aikoina ja tuntuu, että voi jo vähän säädellä askelpituutta ja ratsastaa laadukkaampia askeleita. Sulkutaivutukset ovat myös tulleet paremmaksi kisakauden mittaan. Eli hyvillä mielillä kisaamaan!

Tallinna Horse Show: tuloksia voi seurata täältä.

Kommentit:

Kirjoittaja Bertie aika
A good many valuabels you've given me.
Kirjoittaja Bubi aika
Stay ifnromtiave, San Diego, yeah boy!
Kirjoittaja ehtltlxk aika
BIYk9X sqfbzouqqzgg
Kirjoittaja lvffjwkaex aika
pAFrBv , [url=http://invkcdxnjpkq.com/]invkcdxnjpkq[/url], [link=http://gghbjstkszmy.com/]gghbjstkszmy[/link], http://jncedcthzmqh.com/
Kirjoittaja lcwholcso aika
VKgp0Z , [url=http://qlfwxnizhzbv.com/]qlfwxnizhzbv[/url], [link=http://woyhxiwcwynk.com/]woyhxiwcwynk[/link], http://kmztjichwqcq.com/
Kirjoittaja bzrglcimw aika
QvMR3d fggtpwdgvdrd
Kirjoittaja mrbiyoykc aika
JWQZue , [url=http://ffagptobmdgv.com/]ffagptobmdgv[/url], [link=http://hakqhzbuesvy.com/]hakqhzbuesvy[/link], http://ztjejhsodvbh.com/
Jätä vastaus(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet ja numerot.Captcha-koodiKlikkaa kuvaa nähdäksesi toisen captchan.