Hakeminen mukaan projektiin

Projektiin katsastetaan jatkuvasti uusia ratsastajia. Ratsukoita katsastetaan hakemusten perusteella valmennusten yhteydessä.

Jos sinulla on lupaava hevonen ja sinulla on jonkin alla olevan tasoryhmän kriteerit täyttävä kilpailukokemus, voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen valmentaja Janne Berghille: janne.bergh(at)kilpatalli.fi

Nuorten hevosten projektiryhmään haetaan myös TDF:n järjestämissä katsastustilaisuuksissa, joita järjestetään säännöllisesti. Seuraava katsastus järjestetään loppuvuodesta 2016 Ypäjän Hevosopistolla. 

1. MAAJOUKKUERYHMÄ

Ratsukoilla on voimassa oleva arvokilpailukvalifikaatiotulos (kaksi 64% tai korkeampaa tulosta CDI3*/CDI4*/CDI5*/CDI-W/CDIO kilpailun GP-luokassa. Tulokset on saavutettava kahdessa eri kilpailussa ja tulosprosentti on saavutettava sekä kokonaispisteissä, että k.o. luokan FEI 5*-tason tuomarilta, jonka pitää olla eri kansalaisuutta kuin ratsastaja. FEI 5*-tuomarin, jolta tulosprosentti saadaan, tulee olla eri henkilö toisessa karsintatuloksessa kuin ensimmäisessä karsintatuloksessa) kyseisen kauden arvokilpailua varten. Ratsukot ovat kilpailukunnossa ja käytettävissä arvokilpailuedustusta varten.

2. HAASTAJARYHMÄ A

Ratsukoilla on vähintään kaksi 65% tulosta kansallisesta Grand Prix -luokasta (Suomessa vähintään 3-tasolla) kuluvalta tai edelliseltä kaudelta. Ratsukot ovat kilpailukunnossa ja käytettävissä kansainvälisiä kilpailuita varten kyseisenä vuonna. Ratsukot tähtäävät ja niillä on ennuste nousta Maajoukkueryhmään.

3. HAASTAJARYHMÄ B

Ratsukoilla on vähintään 60% tulos kansallisesta Intermediate II- tai Grand Prix -luokasta (Suomessa vähintään 3-tasolla) kuluvalta tai edelliseltä kaudelta. Ratsukot ovat kilpailukunnossa ja käytettävissä kansainvälisiä kilpailuita varten kyseisenä vuonna. Ratsukot tähtäävät ja niillä on ennuste nousta Maajoukkueryhmään.

4. PROJEKTIRYHMÄ

Ratsastajalla on lupaava vähintään 7-vuotias hevonen tai kansallisia startteja Prix St. Georges -luokasta kuluvalta tai edelliseltä kaudelta. Projektiryhmän ratsastajien tavoite on kouluttaa hevonen PSG-tasolta Grand Prix -tasolle. Ratsukoilla on ennuste nousta Maajoukkueryhmään tai Haastajaryhmä A:han.

5. NUORTEN HEVOSTEN PROJEKTIRYHMÄ

Ratsastajalla on lupaava 5-7-vuotias hevonen, jolla on potentiaalia nousta aina Grand Prix -tasolle. Ratsukoilla on ennuste nousta Projektiryhmään ja siitä edelleen Maajoukkueryhmään tai Haastajaryhmä A:han.